Monday, February 9, 2015

Reply

To be brutally honest, I don't pay attention to replies of people of whose talks I don't wanna bother about. Mean? Hahha. Yea.
Am laughing while typing this but, life is constant heart ache, monotonous, repetitive, deep learning of understanding. That what I think makes our relationship and bond are getting stronger, never loosen.

Gw bersyukur udah menikah dan punya anak. Jadi ibadahnya pas gitu. Ga keluyuran sana sini lagi (based on my opinion sih, hahha).

Bogor hujan. Tidur diapit suami dan anak bikin mellow. Bersyukur masih bisa tidur nyenyak. Lihat berita, banyak banget titik banjir di Jakarta.

Setiap orang dikasi ujiannya sendiri, dikasi jalan masing-masing untuk lebih dewasa sama Allah. Semoga kita terus bisa bersyukur dan berhasil ngelewatin ujian dari Allah ya.. walopun pasti ada ujian lain menanti setelah lulus ujian yang sekarang. Amiin.

Am getting better. Tifa is getting better, too. Alhamdulillah. Tidur yuk ah.. 23:54 di jam gw. Note for today : Monday is NOT always rough and slippery. Heheh.

No comments:

Post a Comment